Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Luxebedden.nl verdwijnt en wordt geintegreerd in Swiss Sense

De winkels van Luxebedden.nl gaan sluiten en alle activiteiten worden geïntegreerd in moederbedrijf Swiss Sense. De sluiting komt ruim een jaar nadat Swiss Sense besloot om Luxebedden.nl als apart bedrijf in de markt te zetten.
 


Luxebedden.nl, een dochterbedrijf van Swiss Sense, stopt. De zes winkels gaan per mei dicht en personeel wordt zoveel mogelijk geplaatst in vestigingen van Swiss Sense. Luxebedden.nl was een van de bedrijven van de broers Mark en Pieter Diks en zij besloten om eind 2018 Luxebedden.nl los te koppelen van moederbedrijf Swiss Sense. Door die loskoppeling zou het bedrijf 'beter kunnen inspelen op de markt en de behoeften van de klant', zo meldde het Brabants Dagblad. Ruim een jaar later wordt die afsplitsing juist losgelaten en wordt Luxebedden.nl geïntegreerd in Swiss Sense.
 

Positionering
Luxebedden.nl bestond uit een zestal winkels en een webshop. In de winkels werden diverse merken bedden, matrassen en slaapkamerkasten verkocht en werd ook aandacht besteed aan 'zorgbedden'. Luxebedden.nl werd wat hoger gepositioneerd als Swiss Sense en was feitelijk de voortzetting van beddenspecaalzaak Romantovich in Uden die in 2008 failliet ging.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten