Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Made.com denkt aan verhuur van meubelen

 

Webshop Made.com overweegt om meubels te gaan verhuren. Het zou inspelen op de wens van consumenten die minder geneigd zijn om grote aankopen te doen zoals meubelen.
 


De Britse online verkoper van meubels, bedden, woonaccessoires en keukenspullen Made.com denkt aan het leasen van meubelen. In een artikel in The Times laat ceo Philippe Chainieux weten in te willen spelen op de wens van mensen die wel 'leuke spullen' willen hebben, maar weinig geld willen uitgeven als ze niet ergens permanent verblijven. Ook zegt hij een tendens te zien dat mensen steeds vaker meubels willen huren.

Leasen meubelen en boxsprings
Met het mogelijk leasen van meubelen is Made.com niet uniek. Vorige maand liet Debbie Klein, ceo van Leen Bakker, weten om wellicht nog dit jaar banken en boxsprings te gaan leasen. Dekbed-Discounter doet dat sinds vorig jaar, IKEA biedt verhuur met een beperkt aantal meubels aan in Amsterdam en in 2015 was Bedgarant de eerste die begon met het leasen van boxsprings. Dit bedrijf ging echter onlangs failliet, maar is overgenomen door MasterBedding.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten