Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Marco Achtereekte start agentschap

Marco Achtereekte, oud-directeur-eigenaar van Jade, gaat als agent verder in de slaapbranche met een drietal merken: Fey & Co (boxsprings), Neves (maatwerkkasten) en Schlafmond (dekbedden en hoofdkussens).

Fey & Co en Schlafmond komen uit Duitsland, Neves is van Belgische origine. Achtereekte noemt het een drietal kwalitatief sterke merken die elkaar goed aanvullen. Hij beseft dat de slaapmarkt in Nederland vol zit, maar denkt met zijn portefeuille een aanvulling te kunnen geven op hetgeen momenteel wordt aangeboden. Officieel start hij per 1 oktober, maar is nu al actief op de markt. Hij opereert als bedrijf onder de naam Alastor.

Brede ervaring
Achtereekte is zeer ervaren in de slaapwereld en kent de markt. Hij was ruim 17 jaar directeur-eigenaar van Jade, fabrikant van hoofdkussens en dekbedden. Het Deventer bedrijf ging begin 2013 failliet, net voor het zestigjarig bestaan. Daarna was Achtereekte onder meer actief als accountmanager bij bedtextielleverancier Corn. Van Dijk. Eerder, voor zijn periode bij Jade, werkte hij bij Recticel Bedding.

Meer informatie: www.alastor.info (binnenkort in de lucht). Telefoon: 06 835 957 05
Zie ook: www.schlafmond.dewww.neves.be en www.fey-co.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten