Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Martien Meiland op consumentendag De Woonindustrie

Op de consumentendag februari tijdens de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie zal onder meer Martien Meiland een presentatie geven. Meiland is bekend van de realityserie Chateau Meiland.
 


De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (9 tot en met 12 februari) in Nieuwegein zal Martien Meiland een praatje geven over interieurstyling. Meiland is interieurstylist, werkte bij groothandel Van Roon Living, had een eigen winkel in woonaccessoires en is vooral bekend van de tv-serie Chateau Meiland waarin hij en zijn gezin wordt gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in hun kasteel in Frankrijk.Meiland zal tijdens de eerste dag van de voorjaarsbeurs (wanneer ook consumenten worden toegelaten) driemaal een korte lezing geven met tips over interieurstyling.

Kleurentrends
Dezelfde dag zal stylist Jelena Brillenburg Wurth een presentatie geven over kleurtrends, vertelt interieurstylist Theo-Bert Pot een en ander over kleurtoepassingen in het interieur en is er een workshop over het maken van flatlay foto's (van bovenaf fotograferen van onderdelen en materialen die naast elkaar zijn gelegd) zoals veel wordt gedaan op Instagram. Ook kunnen bezoekers stylingadvies krijgen van stylisten van BNS Crisp.

Meer informatie: www.dewoonindustrie.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten