Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

MaterialDistrict boordevol innovatieve materialen

De beurs MaterialDistrict Rotterdam toont bijzondere materiaalinnovaties en presentaties van start-ups en ontwerpers. Ook is er een uitgebreid programma met lezingen.
 

 

MaterialDistrict wordt gehouden van 12 tot en met 14 maart in Rotterdam Ahoy. De beurs werd vroeger gehouden onder de naam MaterialXperience, maar inhoudelijk blijft de focus gericht op innovatieve materialen. Zo'n 140 exposanten presenteren tweehonderd nieuwe materialen zoals tapijt van palmleer, meubels van denim vermengd met lijm, koffietextiel, beprinte dakpannen, composiet van marmerpoeder en oesters, dunne glasgevels en 'groene' graffiti.

Presentaties en lezingen
Tijdens de beurs zijn er een zestal paviljoens waarin presentaties worden getoond van start-ups & ontwerpers rond de thema's Interiors,Textiles & Fabrics, Architecture, Products, Urban & Landscapes en Prints & Signs.
Er is een uitgebreid lezingenprogramma met zo'n zestig sprekers.
De beurs richt zich design- en interieurprofessionals, architecten, interieurbouwers en mensen die geïnteresseerd zijn in research & development. Het geheel centreert zich rond actuele thema’s zoals circulariteit, digitalisering, smartness, gezondheid en social design.

Meer informatie: www.materialdistrict.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten