Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Matrasproducent Mahoton levert lakens aan zorghotel

Vanwege de coronacrisis worden gewone hotels ingericht als zorghotel. Bedden- en matrassenproducent Mahoton levert hiervoor speciale lakens.
 


Nu hotels vrijwel leeg staan vanwege de coronacrisis zoeken hoteliers naar oplossingen om toch iets te verdienen. Een daarvan is het hotel aanpassen en inrichten als tijdelijk zorghotel waar mensen terecht kunnen die niet pers se naar het ziekenhuis hoeven (of er net vandaan komen) en zorg nodig hebben. Bedden- en matrassenproducent Mahoton werd benaderd door een groothandel in verpleegartikelen met de vraag naar incontinentielakens en kon dat vrijwel direct leveren omdat het bedrijf een eigen confectieafdeling heeft.

Confectie in eigen huis
'Eergisteren kregen wij de vraag, vandaag is het geleverd', vertelt directeur Antoine Schunselaar. Voor hem was het relatief eenvoudig omdat Mahoton naast het leveren van bedbodems, matrassen en kussens aan de detailhandel ook bepaalde producten aan de zorgsector levert. Zo behoren sinds jaren thuiszorgwinkels tot de klantenkring. Daarnaast kan het bedrijf confectioneren, een uitvloeisel van de historie toen Mahoton een eigen breierij had.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten