Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Matrassenmerk Emma opent winkel in Leidschendam

Online bedden- en matrassenleverancier Emma opent op 4 februari een fysieke winkel in Leidschendam. De 90 vierkante meter grote winkel is gevestigd in winkelcentrum Mall of the Netherlands.

 

Mall of the Netherlands in Leidschendam.

In de winkel kunnen consumenten de producten ‘zien, voelen en ervaren', aldus Emma. Ook kunnen consumenten advies krijgen. Het is de eerste eigen winkel in Europa van de Duitse matrassenverkoper Emma. Sinds 2017 zijn de matrassen ook verkrijgbaar bij de winkels van Beter Bed. Emma is in dertig landen verkrijgbaar, meestal alleen online, soms ook via retailers.

Snelgroeiende start up
Emma is een snelgroeiend bedrijf. Het begon in 2013 onder de naam Bettzeit als een van de vele matrassen startups met slechts een type matras, alleen online verkrijgbaar, geleverd in een doos. In 2019 werd het bedrijf herdoopt in Emma The Sleep Company. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende matrassen, bedden, kussens en bedtextiel. In 2022 was de omzet 873 miljoen en volgens eigen zeggen is het bedrijf winstgevend. De sterkste groei kwam uit Australië, Mexico en Brazilië. .

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten