Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Matratzen Concord gaat verkopen via Amazon

De Duitse beddenketen Matratzen Concord gaat de best verkopende matrassen uit de eigen collectie verkopen via Amazon. Vanaf de zomer volgen nog meer producten.
 


Discounter Matratzen Concord, met zo'n 1.000 winkels de grootste keten van Beter Bed Holding, gaat in Duitsland en Oostenrijk een aantal eigen matrassen verkopen via het platform van Amazon. De retailketen zegt hiermee de service aan klanten en de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Omdat Amazon veelal het startpunt is om online te gaan zoeken, heeft Matratzen Concord gekozen voor het platform van Amazon. Om iets meer te bieden dan alleen het product kunnen klanten ie via Amazon bestellen per e-mail vragen stellen die via hetzelfde kanaal zullen worden beantwoord, zo belooft de discounter.

Duitse markt onder druk
Matratzen Concord zegt klanten 'een aangename koopbeleving en de beste slaapoplossing te bieden' en 'om de online klantwensen te vervullen daarom in alle kanalen aanwezig te willen zijn.'
De discounter behoort tot Beter Bed Holding en is met zo'n 1.000 winkels de grootste keten van Beter Bed. Hoewel het zodoende ook de grootste omzetmaker is van het concern, gaat het erg slecht op de Duitse markt en werden afgelopen jaar 150 winkels van Matratzen Concord gesloten.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten