Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meer aandacht voor vloeren tijdens beurs Interzum

Interzum, beurs voor toeleveranciers voor de meubelindustrie, geeft voor de komende editie extra aandacht aan vloeren. Het gaat daarbij vloeren van hout, laminaat, parket, kurk en pvc.
 


Onder de noemer interzum flooring wil de de organisatie van de tweejaarlijkse beurs (4 t/m 7 mei 2021 in Keulen) extra aandacht geven aan vloeren. Daarmee richt de beurs zich wat betreft de bezoekers op vloerenleggers, ambachtslieden, projectinrichters en architecten, een groep die pakweg een derde van het totale aantal bezoekers (75.000 in 2019) omvat. Daarnaast zegt de beursorganisatie te vernemen van exposanten dat zij de juiste producten hebben voor genoemde bezoekersgroepen.

Segmentering
Exposanten die vloeren van hout, laminaat, parket, kurk en pvc willen presenteren, kunnen zich inschrijven voor een speciale stand op de beurs. Dit zal gebeuren binnen het segment Materials & Nature, een van de drie hoofdsegmenten van de beurs.

Innovatieve materialen
Interzum is een tweejaarlijkse beurs die zich richt op de meubelindustrie en bedrijven die zich bezig houden met interieurbouw en winkelinrichting. Producenten van meubelen, bedden en keukens halen hier hun idee├źn vandaan om te verwerken in hun producten. Innovatieve producten, technische vernieuwingen en nieuwe materialen kenmerken de beurs.

Meer informatie: www.interzum.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten