Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meer Nederlandse bezoekers voor Meubelbeurs Brussel

Hoewel het totale aantal bezoekers aan de Meubelbeurs Brussel afnam, steeg juist het aantal Nederlandse bezoekers. Ook het internationale bezoek ging omhoog.

De vorige week gehouden beurs in Brussel trok 18.339 bezoekers, 329 minder dan in 2017. Vooral het aantal Belgische bezoekers liep terug, volgens de organisatie door de 'rotslechte verkoopcijfers in de winkels sinds het vroege voorjaar.' Ook het aantal bezoekers uit Duitssprekende landen liep terug. De komst van Nederlanders maakte dat deels weer goed en bijna 30% van het bezoek aan Brussel komt van de noorderburen en gaat richting de 5.000, een cijfer dat geen enkele meubelvakbeurs in Nederland in zijn totaliteit behaalt.

Meer exposanten
Er waren 268 exposanten, een tiental meer dan vorig jaar, maar de totale standruimte nam iets af. Opvallend was de terugloop in het 'slaapsegment', vooral veroorzaakt door het wegblijven van Nederlandse deelnemers. Daar staat tegenover dat er een behoorlijk aantal nieuwe exposanten bijkwam vanuit Oost- en Zuid-Europa.

Klik hier voor een leuk filmpje over de Meubelbeurs Brussel.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten