Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Messe Frankfurt schrapt alle beurzen in voorjaar 2021: Heimtextil verplaatst naar mei, Ambiente naar april

Als gevolg van de coronacrisis heeft Messe Frankfurt besloten de eerste drie maanden van 2021 geen beurzen in Frankfurt te houden. Heimtextil wordt verschoven naar mei en Ambiente wordt in april gehouden.
 


Overheidsmaatregelen, internationale beperkingen in het reisverkeer, annuleringen van exposanten, plaatselijke en regionale uitbraken van het coronavirus en vooral de onvoorspelbaarheid hiervan hebben de Messe Frankfurt doen besluiten om in ieder geval tot eind maart geen grootschalige activiteiten te organiseren in Frankfurt. Het betekent dat Heimtextil, gepland voor januari, en Ambiente in februari, van de kalender zijn geschrapt. Heimtexil wordt nu van 4 t/m 7 mei gehouden, samen met de beurzen Techtextil en Texprocess. Ambiente vindt plaats 17 t/m 20 april, samen met de beurzen Christmasworld en Paperworld.

Voorzorgsmaatregelen
In een verklaring laat Messe Frankfurt weten dat er allerlei voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om op een verantwoorde manier beurzen te houden, maar dat de directe en indirecte gevolgen van de pandemie te groot zijn om vast te houden aan de oorspronkelijke planning. Vooral het internationale karakter van de beurzen weegt zwaar; besmettingen kunnen overal vandaan komen en hetzelfde geldt voor reisrestricties. Daarnaast zijn er praktische zaken: maanden van te voren moeten stands worden verscheept, hotels worden geboekt en andere zaken worden geregeld. Met de huidig onzekerheden is dat nogal lastig en met de aankondigen van nu hoopt de beursorganisatie ruimte te scheppen voor potentiƫle deelnemers.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com en www.ambiente.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten