Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelagent Hans van Duinen overleden

Hans van Duinen, oud- bestuurslid en voorzitter van de 0,0000000 is op 77-jarige leeftijd overleden.

Na een paar jaar gewerkt te hebben bij Meubelfabriek Werten in Cuijk startte Van Duinen in 1977 als meubelagent onder de naam Hans van Duinen Meubelagenturen. Hij werd in 1989 lid van de VIIA, Vereniging Interieur Importeurs en Agenten en was daarbinnen lange tijd actief. Zo was hij van 1993 tot 2008 vicevoorzitter, direct gevolgd door een voorzitterschap dat duurde tot 2015. Twee jaar later werd hij benoemd tot erelid van de VIIA.

Grote persoonlijke betrokkenheid
DE VIIA laat zich op haar site lovend uit over de verdiensten van Van Duinen. 'Zijn bijzondere verdienste voor de vereniging en haar leden was de grote betrokkenheid voor de persoonlijke en maatschappelijke problemen van VIIA leden. Hans heeft gedurende zijn lange bestuursperiode intensief en onbezoldigd een belangrijk deel van zijn tijd als eigen ondernemer benut om de VIIA leden verder te helpen en de leden van de vereniging een goede naam te geven in de bedrijfskolom.'

Aangaan samenwerkingen
De VIIA benadrukt het vermogen van Van Duinen om samenwerkingen aan te gaan met andere organisaties in de interieurbranche en daar buiten. 'Niet alleen vanuit de VIIA, maar ook vanuit het Nederlands Verbond van Tussenpersonen was Hans actief binnen MKB-Nederland. Hier heeft men Hans leren kennen als een bestuurder die niet alleen in staat was om op te komen voor het belang van de interieurbranche, maar vooral ook oog had voor het brede MKB-belang', aldus een bericht op de site vn de VIIA.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten