Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel digitaal van start

Vandaag is de Meubelbeurs Brussel begonnen als digitaal evenement. Online kun je door een drietal digitale hallen lopen en informatie ophalen over producten en exposanten. Ook is het mogelijk om direct te chatten met een online exposant.
 


De officiƫle editie van de Meubelbeurs Brussel had vorige maand moeten plaatsvinden, maar vanwege corona bleek dit niet mogelijk. Vandaag, morgen en overmorgen is er een digitale editie met 55 exposanten. Deze zijn verdeeld over drie 'hallen' waar je doorheen kunt 'lopen' door te scrollen. Iedere deelnemer heeft een fysiek-digitale stand waar je informatie kunt ophalen over het bedrijf, foto's en andere informatie kunt downloaden van nieuwe producten en soms nog meer, bijvoorbeeld een filmpje bekijken. Alles is te zien door op icoontjes te klikken. Daarnaast kun je overdag ook direct chatten met exposanten.

Totaalbeeld ontbreekt
Het is nog nog niet duidelijk om iets te zeggen over het bezoek aan deze digitale beurs. Wel is meteen duidelijk dat een digitale versie van een beurs anders verloopt dan een fysiek evenement. Een totaalbeeld ontbreekt, je ziet steeds fragmenten en uiteraard ontbreekt het direct fysieke contact tussen mensen.
 


Digitale entree
Wie de beurs wil bezoeken moet zich van tevoren online aanmelden en krijgt daarna een code om binnen te mogen komen. De code is geldig voor de hele duur van de beurs. Bij de entree hoef je niet de handen te ontsmetten en het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Mer informatie: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten