Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel gaat niet door

De Meubelbeurs Brussel is voor dit jaar geschrapt. De onzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt voor exposanten en bezoekers is de reden.
 


In een verklaring op de site laat de beursorganisatie weten dat het gezondheidsrisico te groot is om de beurs te laten doorgaan. 'Het verloop van de epidemie is grillig en de mogelijkheid bestond bovendien dat de beurs op het laatste moment niet zou kunnen doorgaan door een nieuwe opflakkering van het virus.' Ook beseft de organisatie dat een beursdeelname tijd en geld kosten 'met de mogelijkheid dat dit alles voor niets is geweest. Daarom werd de knoop nu doorgehakt en beslist dat er dit jaar in Brussel geen Meubelbeurs zal doorgaan.'
 


Editie 2021
De beursorganisatie begrijpt de mogelijke impact van haar beslissing. 'We beseffen dat deze beslissing aan de ene kant met opluchting, maar aan de andere kant ook met ontgoocheling ontvangen zal worden.' Exposanten die zich al hadden ingeschreven krijgen de kosten voor standgeld en catalogus teruggestort. De komende editie van de Meubelbeurs Brussel staat nu gepland voor 7 tot en met 10 november 2021.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten