Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel gaat toch door in digitale vorm

De Meubelbeurs Brussel is geschrapt voor dit jaar, maar wil in digitale vorm toch iets organiseren. Dat gebeurt van maandag 7 tot woensdag 9 december.
 


De Meubelbeurs Brussel zou over anderhalve week beginnen, maar is vanwege corona van de agenda gehaald. De volgende editie staat op de rol voor november 2021. Toch wil de beursorganisatie iets bieden aan de beursdeelnemers en – bezoekers en daarom wordt in december in drie dagen de 'digitale Meubelbeurs Brussel' georganiseerd. 'Zo geven we aan onze exposanten de kans om toch hun nieuwigheden voor te stellen. En als meubelhandel hoef je je voor één keer niet te verplaatsen maar kan je toch je nieuwe collecties bestellen', aldus een vandaag verspreid bericht.

Live chatten
Hoe de 'digitale beurs' er precies uit zal zien is nog niet duidelijk, maar in ieder geval zal er sprake zijn van een dagelijkse live-chat mogelijkheid van 9.30 uur tot 17 uur, zo laat de beursorganisatie weten. Exposanten kunnen zich alvast via de site aanmelden voor een 'beursruimte'.

Meer informatie: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten