Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel garandeert: Geen beurs? Geld terug!

De Meubelbeurs Brussel wil financiële risico's bij potentiële standhouders wegnemen door te garanderen dat deelnemers hun geld terugkrijgen mocht de beurs niet kunnen doorgaan vanwege vanwege corona.
 


De Meubelbeurs Brussel staat gepland voor 8 tot en met 11 november en dat lijkt in het licht van de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus een redelijk 'veilige' datum. Want hoewel in België momenteel de beperkende maatregelen vanwege de mogelijke verspreiding van het virus iets strenger zijn dan in Nederland, wordt ook daar de situatie langzamerhand weer 'normaler.' Met wat handreikingen probeert de beursorganisatie nu twijfelende exposanten over de streep te trekken voor deelname aan de beurs in november.

Gunstige financiële voorwaarden
Om potentiële exposanten tegemoet te komen werd al eerder besloten het vroegboektarief te verlengen tot 15 juni. Nu wordt gegarandeerd dat bedrijven het geld voor de stand en de catalogus volledig terugkrijgen mocht de beurs toch geannuleerd moeten worden. Alleen administratie- en verzekeringskosten blijven verschuldigd. De regeling geldt voor aspirant deelnemers en bedrijven die al geboekt hebben.

Meer informatie: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten