Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel in de startblokken

Aanstaande zondag begint de 82e editie van de Meubelbeurs Brussel. Zo'n driehonderd exposanten laten hun nieuwste modellen en collecties zien, verdeeld over zeven hallen.
 


Traditiegetrouw grijpt de Belgische meubelindustrie de beurs aan om zich internationaal te profileren. Met name in hal 5 zijn zij te vinden. Ook Nederland is stevig vertegenwoordigd met zo'n zestig exposanten waarvan een opvallend groot deel zich richt op 'lifestyle' meubelen en woonaccessoires. De ruimte tussen hal 8 en 9 (Patio) bestaat uit louter Nederlandse bedrijven. Naast bedrijven uit België en Nederland zijn er deelnemers uit Duitsland, Frankrijk, Portugal, Denemarken, Italië, Polen, Servië, Slovenië, Spanje, Roemenië, Litouwen en het Verenigd Koninkrijk.
 


Marktconform aanbod
De beurs richt zich op het brede middensegment met een beperkt aanbod 'betaalbaar design' in hal 3 en het wat lagere prijssegment is ruimschoots aanwezig in hal 9. Daarmee biedt de beurs een redelijk overzicht van wat de meubelmarkt momenteel heeft te bieden, Naast meubelen is hal 6 gereserveerd voor aanbieders van bedden en matrassen een segment dat dit jaar iets kleiner is dan de afgelopen jaren. Het totale aanbod richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt, maar er zijn ook exposanten die de zakelijke markt bedienen. Zij zijn makkelijk op te sporen via de site.

Gastvrijheid
Naast het aanbod op de beurs kunnen bezoekers gebruik maken van de Belgische gastvrijheid die zich met name uit in lekker eten en drinken, zowel bij de verschillende restaurants als bij veel exposanten die graag een Belgisch biertje serveren. Ook wijst de organisatie nadrukkelijk op het culinaire aanbod en divers vertier wat Brussel heeft te bieden naast de activiteiten op de beursvloer.
De Meubelbeurs Brussel wordt gehouden in Brussels Expo van 3 tot en met 6 november.

Meer informatie: www.meubelbeurs.be

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten