Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel trekt meer Nederlanders

Het bezoek aan de vorige week gehouden Meubelbeurs Brussel bleef vrijwel gelijk. Er kwam meer Nederlanders naar de beurs, het bezoek uit België en Frankrijk nam licht af.

In totaal kwamen er vorige week (8 t/m 11 november) 19.296 bezoekers naar Brussel, een plus van 156 (0,8%). Het bezoek uit Nederland nam toe met 4% tot 4886 waarmee de beurs bevestigde dat het een voor Nederlandse bezoekers interessante beurs is. Het aantal bezoekers uit België, Frankrijk en Engeland nam iets af, waarschijnlijk omdat in al deze drie landen de laatste dag, 11 november, Wapenstilstandsdag is. Op deze dag wordt het eind van de Eerste Wereldoorlog herdacht en de dag is in België en Frankrijk ene nationale feestdag. Het bezoek uit ‘diverse’ landen steeg met 9%.

Minder exposanten
Zoals het  bezoekersaantal internationaliseerde, zo groeide ook het aandeel buitenlandse exposanten. België tekende voor 34,5% van het aantal deelnemers, Nederland voor bijna 30%. Italië en Duitsland volgden met ruim 8%. Het totale aantal exposanten daalde van 283 naar 275, het vloeroppervlak stabiliseerde op 70.000 m2. Gemiddeld waren de stands dus iets groter dan vorig jaar.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten