Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs IMM deels fysiek, deels digitaal

De IMM in Keulen gaat in januari wel door, maar in sterk beperkte vorm en duurt slechts vier dagen. Tegelijkertijd komt er een digitaal platform waar exposanten bezoekers elkaar kunnen treffen.
 


Tot vorige week werd er vanuit Keulen nog gecommuniceerd dat de IMM 'gewoon' zou doorgaan, maar vanwege de coronacrisis heeft de organisatie moeten besluiten dat dit geen haalbare kaart is. Daarom wordt nu ingezet op een 'compacte' fysieke beurs die vier dagen duurt in plaats van de geplande zeven dagen en kunnen tijdens die dagen 'virtuele' exposanten zich digitaal via een platform presenteren aan virtuele bezoekers. Op dit platform zullen ook tijdens de beurs, lopende van 20 t/m 23 januari, lezingen worden gepresenteerd en zal er 'inspiratie' worden geboden.

Kleinere stands
Voor de beurs zijn een zestal hallen gereserveerd waar exposanten gebruik kunnen maken van kleine, min of meer uniforme stands, die worden aangeboden door de beursorganisatie. Hierdoor kunnen de kosten laag worden gehouden en geeft dat minder rompslomp voor de deelnemers. Hoe dat zal uitpakken, is ongewis en de komende twee weken, zo denkt de beursorganisatie, zal meer duidelijkheid komen over de invulling, aankleding en vooral de deelname aan de fysieke beurs.

Veiligheid en corona
De organisatie spreekt van een hybride beurs en stelt dat hiermee een platform is gecreerd dat 'belangrijke impulsen' kan geven aan de meubelindustrie en -handel.
De veiligheid voor mensen die de beurs fysiek willen bezoeken, is gewaarborgd en beursdeelnemers en -bezoekers zijn welkom in Duitsland omdat van overheidswege deelname of het bezoek aan een beurs wordt aangemerkt als een urgente noodzaak om te reizen. Zelfs als je uit een gebied komt met code oranje kun je afreizen naar Keulen. Voorwaarde is wel dat je een negatieve test moet kunnen overleggen die niet ouder is dan 48 uur.

Meer informatie: www.imm-cologne.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten