Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs imm in 2024 wederom in januari

De imm in Keulen voor 2024 staat gepland voor de maand januari. Daarmee keert de beursorganisatie weer terug naar het normale ritme van de beurs die dit jaar in juni wordt gehouden.

 

 

De meubelbeurs imm zal in 2024 van 14 t/m 18 januari worden gehouden, zo laat organisator Koelnmesse weten. Daarmee komt de beurs in Keulen weer terug in het normale ritme want de laatste editie was in 2020, net voordat de coronapandemie uitbrak. Daarna werd het twee jaar lang niet mogelijk om beurzen te organiseren en om onduidelijke redenen werd in augustus 2022 besloten om de beurs in januari 2023 te schrappen en te verplaatsen naar juni dit jaar. Ook werd toen aangekondigd om na deze 'zomereditie' de beslissing te nemen voor de datum in 2024, maar blijkbaar is daarvoor nu al de kogel door de kerk.

Weinig belangstelling voor zomereditie imm
Met de aankondiging van de data voor 2024 denkt de beursorganisatie exposanten tegemoet te komen in hun planning. 'Er is veel steun in de branche voor een imm cologne in januari – het evenement is al tientallen jaren een vaste waarde op de kalender', aldus een vandaag uitgebracht persbericht. Tegelijkertijd wordt gewezen op de imm Spring Edition van 4 t/m 7 juni dit jaar, een week voordat de zomer begint. Daarvoor is tot nu toe weinig belangstelling, zo blijkt uit een peiling bij diverse vaste deelnemers aan de beurs.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten