Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs IMM voor 2022 geannuleerd

De voor januari geplande IMM in Keulen gaat niet door., ook niet later dat jaar. Oorzaak is de onzekerheid rond de coronapandemie, ofwel: de terughoudendheid van exposanten om deel te nemen aan de beurs.
 


De IMM zou van 17 tot en met 23 januari aanstaande worden gehouden, maar gaat niet door. Zonder de woorden corona, Covid of pandemie te noemen, maar vanwege 'politieke richtlijnen', blijkt het onmogelijk om de beurs te kunnen organiseren, zo laat Koelnmesse in een schriftelijke verklaring weten. Een andere datum voor de beurs in 2022 is niet overwogen; de eerstvolgende IMM staat op de agenda voor januari 2023.

Tweede jaar op rij afgelasting
Het annuleren van de IMM betekent dat de beurs voor het tweede achtereenvolgende jaar niet doorgaat. Wel wijst de organisatie op de mogelijkheden die de Spoga (tuinmeubelbeurs) en Orgatec (beurs voor kantoormeubilair) kunnen bieden. Deze beurzen staan in Keulen op het programma voor respectievelijk eind mei en eind oktober.

Overleg met branche
De beursorganisatie zegt de beslissing om de beurs of te gelasten te hebben genomen in nauwe overeenstemming met de VBM (Verband der Deutschen Möbelindustrie). Die zegt op haar beurt dat zij veel heeft gesproken met exposanten en branchevertegenwoordigers. Uit die gesprekken zou naar voren zijn gekomen dat een grote beurs in 'de huidige situatie niet realiseerbaar' zou zijn.

Meer informatie: www.imm-cologne.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten