Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs in Milaan in september met gewijzigde opzet

De Salone del Mobile wordt van 5 t/m 10 september gehouden. In het beurscomplex in Milaan zullen niet de gebruikelijke stands staan, maar worden de producten geplaatst aan speciale wanden. Ook zal de beurs dit keer volledig openstaan voor alle publiek en kan er ter plekke door iedereen worden gekocht.
 


De aanloop naar de beurs verliep nogal rommelig (tweemaal doorgeschoven en recentelijk een plotseling vertrek van topman Claudio Luti), maar uiteindelijk is de organisatie in Milaan tot een besluit gekomen. De beurs, die normaliter altijd in het voorjaar wordt gehouden, vindt nu plaats van 5 t/m 10 september. Er zal geen sprake zijn van de traditionele stands, maar de beurs krijgt een open karakter met speciale wanden waaraan de producten worden 'gehangen'.
 


Publiek welkom en direct bestellen
Iedereen is tijdens de beursperiode welkom en het grote publiek is dus niet, zoals gebruikelijk, afhankelijk van de laatste beursdagen. Ook kan iedere bezoeker via QR-codes op de wanden de aanwezige producten online bestellen. Achtergrond hiervan is het idee dat velen lange tijd verstoken zijn van informatie over nieuwe producten en anderzijds de versterkte waardering voor het interieur vanwege de coronapandemie en het daarmee samenhangende verplichte thuiswerken. Ook zal de beurs in september de titel Supersalone krijgen in plaats van de gebruikelijke benaming Salone del Mobile. Wat blijft zijn de tentoonstellingen en diverse manifestaties in de stad, zij het waarschijnlijk in bescheidener omvang vanwege corona.

Digitaal platform
Naast de fysieke beurs zal er al in juni een digitaal platform zijn met 'zalen' en 'themaroutes' als voorproefje van de beurs. Hoe dit er precies uit zal zien is momenteel nog niet geheel duidelijk.

Meer informatie: www.salonemilano.it


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten