Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs in Milaan verplaatst naar juni

De Salone del Mobile die in april in Milaan zou worden gehouden is verplaatst naar 16 tot en met 21 juni. Dit in verband met het coronavirus dat in in Italië is uitgebroken en inmiddels zeven slachtoffers heeft geëist.
 


Vanavond heeft de beursorganisatie besloten om de beurs niet te laten doorgaan vanwege de problemen rond het coronavirus. De laatste dagen heeft het virus zich met name in Noord-Italië sterk verbreid en is specifiek de regio Lombardije, met als hoofdstad Milaan, zwaar getroffen. Gezien de bedreiging voor de volksgezondheid is besloten om de beurs te verplaatsen van april naar 16 tot en met 21 juni.

Oproep burgemeester Milaan
De boodschap om de beurs op een later tijdstip te houden werd geplaatst op Twitter, samen met een videoboodschap van de burgemeester van Milaan. Deze liet onder meer weten niet alleen te willen werken aan het stoppen van het coronavirus, maar ook te willen waken om het 'virus van wantrouwen' te verspreiden waarmee hij wil aangeven dat de beurs en de meubelindustrie zich moeten inspannen om te laten zien dat 'Milaan' wel wat aankan, ofwel: in staat is om een goed evenement neer te zetten. Ook deed de burgemeester een oproep aan hoteliers om 'de prijzen in de gaten te houden' omdat nu al duidelijk is dat voor veel hotels het een lastig jaar gaat worden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten