Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs toont samenwerking Belgische meubelindustrie en designers

De Meubelbeurs Brussel toont met een kleine tentoonstelling de samenwerking tussen de nationale meubelindustrie en (vooral) Belgische designers.



Op de komende editie van de beurs (5 t/m 8 november) zijn 18 ontwerpen te zien van Belgische meubelfabrikanten die zijn ontworpen door (vooral) Belgische designers. Hiermee wil de beursorganisatie laten zien hoe Belgische meubelfabrikanten zich hebben kunnen profileren door samen te werken met verschillende designers.
De ontwerpen zijn ondergebracht in het beursdeel Square waar diverse designmerken zijn samengebracht. Op 7 november zijn de designers aanwezig om met hen, en de fabrikanten, van gedachten te wisselen.



Fabrikanten en designers
De fabrikanten en 'bijbehorende' designers die aanwezig zulllen zijn op de beurs zijn: Buzzispace en Alain Gilles, Ethnicraft en Alain Van Havre, Indera en Bram Boo, Indera en Studio Segers, Joli en Mathias De Ferm, Joli en Sylvain Willenz, Kewlox en Julien Renault, Kreamat en Stefan Schöning, MMooD en Gust Koyen, MMooD en Jean-François d’Or, Moca en Philippe Allaeys, Moome en Gerard de Hoop, Moome en Karlien Imants, Moome en René Holten, Objekten en Alain Berteau, Serax en PJ Mares, Tribù en Studio Segers en tot slot Wildspirit en Alain Berteau.

Meer informatie: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten