Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelfabrikant Thonet stopt stoel in de zak

Volgende week is het Sinterklaas en in de aanloop daarvan zetten kinderen nu massaal hun schoen. Een klein cadeautje of wat snoep zijn het gevolg. Meubelfabrikant Thonet denkt daarin graag mee.

Speciaal voor Sinterklaas is er de S43 K kinderstoel, waarbij de K staat voor Kinderen. Het is een ontwerp van Mart Stam uit 1931 en een typisch Thonet product met gebogen staal in een vrijhangende constructie, een zogenaamde Freischwinger. De stoel past niet in de schoen, maar is wel snel leverbaar. De S43 is een van de producten die valt binnen het zogeheten snelleverprogramma van de Duitse fabrikant waarbij de bestelling binnen 14 dagen geleverd kan worden. Wie als ouder voor Sinterklaas wil spelen, moet dus snel zijn om op 5 december een kinderhart te verblijden, maar de Sint zal waarschijnlijk zijn logistiek in Ordnung hebben om dat te kunnen regelen.
Wie als ouder ook aan zichzelf denkt, kan kiezen voor de gewone, volwassen versie van de S43. Ook die past niet in de schoen, maar wel in het snelleverprogramma van Thonet. Niet duidelijk is of deze stoel wordt afgeleverd in een zak. Zelf alsnog inpakken is wellicht noodzakelijk.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten