Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelmerk Pode wordt lifestyle merk

Pode, het sublabel van Leolux, is uitgebreid met nieuwe ontwerpen plus woonaccessoires. Het markeert de omslag naar een lifestylemerk dat wordt vormgegeven door designer Roderick Vos.

Pode is van oorsprong een zitmeubelprogramma met de nadruk op banken en een enkele stoel. Het programma is nu uitgebreid en er komen extra producten bij zoals tafels, een krukje, een zitzak, kussens en plaids. De verbreding acht Leolux noodzakelijk voor verdere groei. Voor de nieuwe producten, en in feite voor de nieuwe invulling van het merk, is designer Roderick Vos aangetrokken die samen met zijn vrouw Claire zorgde voor de uitbreiding van het programma. Ze gaan zich ook bezig houden met de fotografie en de nieuwe website.

Eigen gezicht
Het duo krijgt van Leolux veel vrijheid om Pode een meer eigen gezicht te geven. Want het merk werd acht jaar geleden geintroduceerd  als een submerk van Leolux en van die stricte band wil het bedrijf nu af. Verbreding met andere producten moet een bepaalde stijl opleveren en de invulling daarvan wordt nu dus bewust uitbesteed.
Met de omslag van meubelmerk naar lifestylemerk wil Pode nu groeien, ook internationaal. Vorig jaar is daarmee begonnen in België. Vanaf 22 juni zijn de nieuwe producten in de winkel verkrijgbaar.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten