Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Milaan krijgt een kleurtje

Er komt meer kleur in het interieur als wij afgaan op wat afgelopen week in Milaan te zien was. De kleur dieprood, tegen het paars aan, viel daarbij bijzonder op.De pastelkleuren mogen blijven, maar het mag allemaal wat harder en wat feller. Dit zou je kun je stellen afgaande op wat er afgelopen week te zien was op de meubelbeurs in Milaan en de vele activiteiten daar omheen. Een dieprode, bijna paarse kleur viel op bij diverse standhouders. Het blad Frame keek rond op de beurs en reikte prijzen uit in een viertal categorieën waarbij het Deense merk Montana winnaar werd in de categorie Best Use of Colours.

Kathedraal van Kleuren
Frame betitelt de stand als een kathedraal van kleuren met als meest in het oog springende kleur Moulin Rouge, dieprood richting paars. Daarnaast noemt Frame Zen Red, China Red, Rio en een beetje Candy als opmerkelijke kleuren. Aardig detail: de roodpaarse kleur was ook goed zichtbaar bij Moroso, een van de bedrijven die meedeed in dezelfde categorie.Nieuwe kast
Montana, dat gespecialiseerd is in kasten met een uniforme kleur, toonde op de beurs een nieuw model: Montana Free. Dat is een open kast (shelving system) van de Deense ontwerper Jakob Wagner. Volgens Frame voegt het 'een nieuwe dimensie' toe aan het veelzijdige systeem van Montana en biedt het 'eindeloze mogelijkheden'.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten