Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Modint organiseert workshop over reorganisatie

Vanwege de slechte economische omstandigheden moeten bedrijven reorganiseren. Brancheorganisatie Modint organiseert een workshop om bedrijven hierbij te helpen.

Het herstel van de Nederlandse economie wil maar niet vlotten. Voor dit jaar is verdere krimp voorzien en herstel is nog niet in zicht. Het betekent dat veel bedrijven moeten reorganiseren en niet kunnen ontkomen aan persoonlijke ingrepen. Dat geldt ook voor mode-, interieur-, tapijt- en textielbedrijven. Sommige bedrijven moeten volgens Modint al voor de tweede of zelfs derde keer reorganiseren. Daarom houdt Modint op 12 september een workshop over reorganisatie.

Goede voorbereiding noodzakelijk
Een reorganisatie zorgt per definitie voor onrust en onzekerheid bij de medewerkers. Om een reorganisatie succesvol in te zetten is daarom een gedegen voorbereiding, een goede communicatie, een adequate planning en vooral een juiste timing noodzakelijk. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen juristen deelnemers aan de workshop voorzien van tips en trucs om een reorganisatie zo succesvol mogelijk te laten verlopen. De workshop wordt gegeven op het kantoor van Modint in Zeist.

Meer informatie: www.modint.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten