Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Modulair meubelsysteem Hülsta


Met een modulair meubelsysteem richt meubelfabrikant Hülsta zich op een jonge doelgroep die makkelijk en veel verhuist. Opvallend is de gebruiksaanwijzing voor het meubel: handige sjablonen en een leuk  filmpje.

Met het flexibele meubelsysteem now! to go richt de Duitse meubelfabrikant Hülsta zich op de consument die zich nog niet permanent heeft gesetteld en derhalve vaak verhuist. Ofwel in promotaal van de fabrikant: 'een ideaal systeem voor stedelijke nomaden die veel van de wereld zien, zichzelf altijd opnieuw uitvinden en vaak verhuizen.' Het systeem bestaat in de basis uit een viertal rechthoekige en vierkante elementen waarmee je talloze combinaties kunt maken om een grote of kleine kast te creëren voor woon- en slaapkamer, keuken, badkamer of hal. Naast open elementen zijn er ook delen met een gesloten front, met klep en met draaideur.

Slimme handleiding
De verschillende elementen hang je aan de muur en zijn door de geringe grootte makkelijk op te hangen en makkelijk te verwijderen, handig bij verandering van het systeem of bij verhuizing.
Met het modulaire systeem richt Hülsta zich op een (jonge) doelgroep die weinig ervaring heeft met het monteren van meubels. Voor ieder element  is er een papieren sjabloon dat je op de muur kunt plakken om te zien hoe het geheel eruit komt te zien. Op het sjabloon staan de boorgaten aangegeven wat het voorbereidende werk vergemakkelijkt.

Leuk instructiefilmpje
Om het systeem, de mogelijkheden en de montage te verduidelijken, maakte de fabrikant een instructief filmpje. Opvallend: de twee monteurs zijn twee jonge vrouwen die laten zien hoe zij het met z'n tweetje even fiksen om een compleet wandmeubel op te hangen. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten