Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Modulair zitmeubilair, ook leuk voor kinderen

De zitmeubelen van de Duitse fabrikant Cubit hebben frisse kleuren. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar, voelen zacht aan en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor kinderen.
 


De vakantie is voor een aantal kinderen bijna afgelopen en de komende dagen is het niet echt ideaal weer om de hele dag buiten te spelen; dat wordt dus binnen hangen en proberen je te vermaken. Met meubelen van de Duitse firma Cubit moet dat lukken. Naast een aantal kastjes in diverse maten waarmee je een compleet wandmeubel in elkaar kunt stapelen, levert het bedrijf modulaire zitmeubelen. Die hebben frisse kleuren, zijn robuust en ideaal voor de kids om eens lekker los te gaan.
 


Eindeloos combineren
Je kunt natuurlijk lekker hangen op zo'n bank, maar deze gebruiken als trampoline of er een hut  of schip mee maken kan natuurlijk ook. De elementen zijn zacht en de stof is afneembaar en afwasbaar. Met meer dan honderd verschillende kleuren en diverse elementen (basis, hoekelement, lounger etc.) in meerdere maten kun je eindeloos veel combinaties maken. Dit is ook online te doen, handig om jezelf een beeld te geven van de mogelijkheden.
 


Van klein kastje tot XXL wandcombinatie
Losse kastelementen met verschillende hoogtes, dieptes en breedtes zijn een ander product van Cubit. Ook hier wordt gebruik gemaakt van heldere kleuren en kun je eindeloos combineren. Van klein 'kastje' tot complete wandcombinaties zijn mogelijk door simpelweg te stapelen. Hangend aan de muur is ook mogelijk.
 


Personaliseren
Wie een idee wil hebben van de mogelijkheden: op de site zijn veel foto's te zien hoe mensen hun eigen 'kast' creëren. Het modewoord personaliseren is hier in optima forma te aanschouwen.

Meer informatie: www.cubit-shop.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten