Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Overname raambekledingsproducent B&C

B&C International wordt waarschijnlijk overgenomen door SIWF Holdings, een Amerikaanse holding waaronder diverse merken raambekleding vallen.
 


Op 4 januari is door beide bedrijven aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) gevraagd of SIWF Holdings raambekledingsproducent B&C International mag overnemen. SIWF Holdings is in de Verenigde Staten gevestigd raambekledingsbedrijf dat onder meer jaloezieën, rolgordijnen, shutters, gordijnen en zonneschermen produceert en dat onder verschillende merknamen op de markt brengt. SIWF Holdings is onderdeel van de investeringsmaatschappijen AEA Investors LP en British Columbia Investment Management Corporation.

Historie
B&C International is gevestigd in Nunspeet en produceert diverse soorten raamdecoratie. Het is actief in de retail-, project- en dhz-branche en belevert diverse Europese landen. Het startte in 1971 vanuit een winkel met een groothandel in houten rolgordijnstokken. Later verhuisde het bedrijf naar Nunspeet en groeide B&C uit tot een internationaal bedrijf met 825 medewerkers in meer dan 10 landen met een omzet van ruim 100 miljoen euro. Sourcing vindt wereldwijd plaats met een eigen inkoopkantoor in Taiwan.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten