Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Mooie en multifunctionele producten voor de tuin

De tuin goed en gezellig ‘aankleden’ is een voortgaande trend. Een aantal van deze producten is te zien op de Spoga, de ‘groene beurs’ die eind deze maand in Keulen begint.

Luxer, mooier en meer, zo zou je de trend naar spullen in de tuin kunnen noemen. Het assortiment aan beschikbare producten om de tuin fijn aan te kleden, blijft groeien. De tafels, stoelen en andere meubelen kunnen veelal ook binnen staan want de afstand tussen tuinmeubelen en meubelen voor het interieur neemt af en de grenzen tussen binnen en buiten vervagen daarmee nog verder.

Multifunctioneel
Naast het enorme aanbod zitlounges en complete hoekbanken in XXL uitvoering komen er langzaam meer kleinere meubelen voor de tuin beschikbaar die vaak meerdere functies in zich verenigen. Denk aan tafels die ook als poef kunnen worden gebruikt (of poef als bijzettafeltje) en tafels of poefs met geïntegreerde verlichting. Het summum van multifunctionaliteit is de Champ van Jokjor; een poef, bijzettafeltje, opbergmeubeltje en wijn/bierkoeler ineen want de dubbelwandige kunststof isoleert uitstekend. (zie foto).

Levend groen in ‘t klein
Betonnen meubelen (voor binnengebruik) bestaan al jaren, maar slaan niet echt aan. De betonlook potten van kunststof voor buitengebruik doen dat wel. Wel zo handig, want echt beton is loodzwaar en de ‘tuinpot’ kan natuurlijk buiten de zomermaanden gewoon naar binnen. In tuinieren op minischaal zien leveranciers wel brood. Kunststof potten, schalen en bakken worden designachtige mini-kassen die gevuld worden met klein groen waardoor de doorsnee burger zich een tuinman kan wanen.

Meer informatie: www.spogagafa.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten