Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Morres met pop-up winkel in Belgisch museum

Morres Wonen uit het Zeeuwse Hulst heeft een pop-up winkel in een museum in België, dat ondanks corona gewoon geopend is. Het gaat niet primair om verkoop, zo laat directeur Walter van de Griendt weten.
 


In België zijn musea, met de nodige beperkingen vanwege corona, gewoon geopend. Zo ook het museum Verbeke Foundation in Kemzeke, net over de grens bij het Nederlandse Hulst, vestigingsplaats van Morres Wonen. De woonwinkel trekt voornamelijk Belgische bezoekers en omdat winkels en musea ondanks de coronapandemie gewoon open mogen zijn, kwam Morres directeur Walter van de Griendt op op het idee om een pop-up store voor Belgische klanten te openen in het privémuseum van kunstverzamelaar Geert Verbeke.

Snelle actie
‘Ik kreeg het idee op een woensdagmorgen en op zaterdagmiddag hadden we het gerealiseerd’, laat Van de Griendt weten in het Vlaamse dagblad De Standaard. Op 400 vierkante meter staan in het museum een aantal producten van Morres en maximaal acht klanten per keer kunnen hierover tekst en uitleg krijgen van Morres-medewerkers. Het gaat hem niet om de verkoop zegt Van de Griendt, maar het initiatief krijgt wel enorm veel aandacht. 'De publiciteit die we voor de pop-up krijgen is enorm. Eindelijk eens geen kommer en kwel. Eindelijk positief nieuws.’

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten