Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Naar beurs in China? Eerst temperatuur laten opnemen

Wie in China een beurs wil bezoeken, wordt bij binnenkomst streng gescreend. De temperatuur wordt gemeten, je moet je officieel legitimeren en je 'gezondheidscode' wordt gescand.


In Nederland en andere Europese landen worden er nog nauwelijks beurzen gehouden vanwege het coronavirus, maar in China – waar men iets 'voorloopt' op de verspreiding en het tegengaan daarvan – zijn de eerste beurzen inmiddels achter de rug. Uiteraard hoort daar het dragen van een mondkapje bij, daarover is geen enkele discussie. Zie de foto hierboven van de recent gehouden beurs Intertextile Shenzen Apparel Fabrics.

Persoonlijke gegevens afgeven
Aanstaande maandag begint Interzum Guangzhou in de gelijknamige Chinese stad Guangzhou en de beursorganisatie laat op de site duidelijk weten wat de huisregels zijn om überhaupt binnen te kunnen komen. Je moet je met een ID-bewijs of paspoort legitimeren bij de entree wordt de temperatuur gemeten. Is die boven de 37,3°C dan kun je direct rechtsomkeert maken. Ook moet je een zogenaamde 'gezondheidsscan' ondergaan. Dat gebeurt via WeChat (een Chinese combinatie van Twitter, Facebook en WhatsApp) waarmee direct allerlei persoonlijke gegevens worden binnengeharkt.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten