Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Naast Dekbed-Discounter nu ook meubelwebshop WoonQ

Ondernemer Niels Verwij, oprichter van Dekbed-Discounter, introduceert met WoonQ een webshop met onder meer meubelen, accessoires en verlichting. De webshop heeft (tot nu toe) een beperkt assortiment met producten uit het lagere middensegment.
 


Via de site kun je meubelen, verlichting, woonaccessoires (vloerkleden kussens, plaids), boxsprings, matrassen, bedtextiel en badtextiel bestellen. De site belooft 'de nieuwste producten' en 'de laatste trends op woongebied' te leveren. Ook wordt gesteld 'de beste prijsgarantie direct vanuit de fabriek naar jou' te kunnen geven. Bij de meeste producten wordt een van/voor prijs gehanteerd en er is direct een outlet verwerkt in de site.

Positionering
Het aanbod is gericht op populaire, goedlopende producten. De positionering bij de meeste producten, zeker bij de meubelen, is het lage (midden)segment. Bij sommige boxsprings staat de toevoeging 'alle maten zelfde prijs'. Om enig overzicht te creëren is er een onderverdeling in de categorieën wonen, slapen, huishouden, verlichting, badkamer en accessoires.

Dekbed-Discounter
De site is een initiatief van de mensen achter Dekbed-Discounter, een snelgroeiende webshop die naast bedtextiel ook matrassen, boxsprings, meubelen en vloerkleden aanbiedt, vrijwel allemaal exact dezelfde producten als op WoonQ. Bij Dekbed-Discounter kun je ook boxsprings en banken leasen.

Fusie en overname
Niels Verwij, oprichter van Dekbed-Discounter, kocht vorig jaar de aanbiedingensite Koopjedeal.nl na een faillissement en maakte daarmee een doorstart. Daarnaast werd gefuseerd met projectmeubelleverancier De Arend. Het conglomeraat bestaat nu dus uit vier bedrijven: Dekbed-Discounter, Koopjedeal, De Arend en WoonQ.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten