Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Najaarsbeurs in De Woonindustrie van start

Aanstaand wekend begint in De Woonindustrie in Nieuwegein de najaarsbeurs. Het is de eerste beurs voor de woonbranche die dit najaar wordt gehouden in corona-tijd. Opvallend: de beurs heeft een fors aantal nieuwkomers weten binnen te halen.
 


Voor bezoekers gelden er enige restricties zoals een verplichte voorregistratie. Ook moet je van tevoren intekenen voor bepaalde time slots zodat het aantal bezoekers gereguleerd kan worden. Want drukte op de beursvloer is dit keer niet welkom. Dat is bij voorbaat al voorkomen doordat voor de zondag de traditionele consumentendag is geschrapt ten gunste van het vakpubliek. Daarnaast zijn de week daarop, 21 en 22 september, als extra dagen toegevoegd waardoor het bezoek kan gespreid worden over vijf dagen.

Nieuwkomers
Ondanks de onzekerheden rond corona zijn er een behoorlijk aantal nieuwe exposanten aanwezig. Dat zijn onder meer: Mollah, Velda, Moergroethandel, Bellus Furniture, Acro Bedding, Akante, Candy, Somnus, Coesel, Nordlux, Dutch Style, Mondiart, Meubelfabriek de Valk, Steinpol, Bungalow Denmark, Poseidon Aquabeds, Carina, Norma, Key West Bedding, Zitlabel, Weloveplants, Millenerpoort, Benoa en By Topperbox.

Extra slaapexposanten
Daarnaast zijn er een aantal extra 'slaapexposanten' aanwezig onder de paraplu van de Vakbeurs Slapen. Deze beurs werd eerder tweemaal als aparte zelfstandige beurs elders gehouden, maar is voor deze keer neergestreken in De Woonindustrie. De deelnemers zijn te vinden op de tweede verdieping.

Meer informatie: www.dewoonindustrie.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten