Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Najaarseditie beurs TrendZ sterk bezocht

De najaarseditie van TrendZ in in de Evenementenhal in Gorinchem trok 10% meer bezoekers. De tentoonstellingsruimte wordt in 2019 verbouwd om nog meer ruimte te creëren.



Met 11.199 bezoekers noteerde de eind augustus gehouden beurs in Gorinchem een record. Met 260 exposanten was de beurs volgens de organisatie 'stijf uitverkocht'. We kunnen ons geluk niet op, de aantallen schieten de lucht in', vertelt Linda Hollink, commercieel medewerker bij de Evenementenhal.



Extra ruimte
Omdat organisator Easy Fairs een verdere groei verwacht van de beurs die zowel in het voor- als najaar plaatsvindt, wordt begin volgend jaar de tweede verdieping van de hal aangepast waardoor 2.000 vierkante meter extra ruimte ontstaat.



Uitbreiding
Volgens Hollink is de uitbreiding noodzakelijk omdat de belangstelling voor TrendZ toeneemt. 'Als we de voorjaars- en najaarseditie bij elkaar optellen, gaan we al bijna richting de 25.000 bezoekers per jaar. Dat hadden we niet durven dromen, maar nu het zo ver is, staan we te popelen om de volgende stappen te zetten. Door de uitbreiding die mogelijk is vanaf zomer 2019, krijgen we de mogelijkheid om TrendZ weer een stapje groter, completer en mooier te maken.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten