Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Najaarseditie Maison & Objet afgelast, wel 'digitale' beurs

De voor september geplande editie van Maison & Objet gaat niet door vanwege onzekerheden rond het coronavirus. Wel komt er een een soort 'digitale beurs' die twee weken zal duren.

'Ondanks bemoedigende signalen die verband houden met de positieve ontwikkeling van de pandemie, zijn we van mening dat er nog veel te veel onzekerheden zijn over de reisvoorwaarden voor exposanten en internationale bezoekers', aldus Philippe Brocart, algemeen directeur van Maison & Objet. Ook het al dan niet mogen houden van grote bijeenkomsten speelde een rol bij het afgelasten van de beurs in Parijs. De parallel aan de beurs lopende Paris Design Week gaat wel door van 3 t/m 12 september.

Digitale vervanging
Als alternatief is de organisatie nu bezig met het opzetten van een soort digitale vervanging. Die zal worden onderverdeeld in twee categorie├źn: digitale showrooms (via het bestaande platform van de beurs) en een deel voor 'inhoud en inspiratie' waarbij het met name zal gaan om lezingen en presentaties. Deze digitale beurs zal duren van 4 t/m 18 september.
De volgende editie van Maison & Objet Paris zal, indien alles weer is genormaliseerd, plaatsvinden van 22 t/m januari 2021.

Meer informatie: www.maison-objet.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten