Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Najaarseditie voor event Hollandsch Slapen

Begin september is de najaarseditie van Hollandsch Slapen, een ‘evenement’ waarbij een twaalftal leveranciers uit de slaapbranche zich zullen presenteren aan het vakpubliek.

Het evenement wordt gehouden in het Muntgebouw in Utrecht, de plek waar jarenlang munten werden geslagen. Hollandsch Slapen zit qua grootte tussen een gecombineerde huisshow en een beurs, maar de organisatie gebruikt dat laatste woord liever niet en spreekt van een evenement. Hier zullen een twaalftal leveranciers van bedden, matrassen en bedtextiel hun nieuwste producten presenteren. ‘Het is een intiem, kleinschalig, gezellig, informeel samenzijn in een sfeervolle, aansprekende omgeving’, aldus een persbericht van de organisatie. Het is de tweede editie van dit jaar. In februari werd Hollandsch Slapen in Amersfoort gehouden.

Deelnemers
De presentatie vindt plaats in diverse ruimtes van het Muntgebouw en zal 'sfeervol' zijn. Deelnemers zijn Avek, Hilding Anders, Norma, Vroomshoop (bedden), Mahoton en M-Line (matrassen), Jonk en Ducky Dons (dekbedden en kussens) en Beddinghouse, Dommelin, Essenza en Vandyck (bedtextiel). Ook retailorganisatie Euretco is aanwezig. Hollandsch Slapen wordt gehouden op 6, 7 en 8 september.

Meer informatie: www.hollandschslapen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten