Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Tijdens de Interieur Collectie Dagen in september wordt gestreden om de titel Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen. Iedere woning- of projectstoffeerder kan meedoen aan dit kampioenschap.
 


Het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen wordt gehouden van 15 tot en met 17 september tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Voorheen heette dit het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen, maar dit jaar staat de wedstrijd ook open voor projectstoffeerders, vandaar de naamswijziging. Tijdens het kampioenschap worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse soorten vloerbedekking door de deelnemers toegepast moeten worden.

Diverse opdrachten
De wedstrijd wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. Elke deelnemer werkt op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Hout- en Meubileringscollege (HMC), de mbo-vakschool voor hout, meubel en interieur met locaties in Amsterdam en Rotterdam. Coördinator is Peter van der Arend, bereikbaar via p.vanderarend@hmcollege.nl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten