Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nederland in stijl aanwezig als partnerland op Ambiente

Nederland is partnerland op de beurs Ambiente. Als gastontwerper ontwierp designer Robert Bronwasser een open wandkast XXXL voor het tonen van Nederlandse producten.



Voor de komende editie van Ambiente (9 t/m 13 februari 2018 in Frankfurt) is Nederland partnerland. Het betekent extra aandacht op en buiten de beurs voor Nederland. De Nederlandse designer Robert Bronwasser ontwierp voor de beurs een grootformaat open ‘kast’ waarin producten worden getoond van Nederlandse exposanten. Het geheel staat in de hoge ruimte van Galleria 1.

De Stijl als inspiratie
De kast meet 24 x 4 meter en is geïnspireerd op de kleuren en vlakken uit de periode van De Stijl, in het bijzonder de schilderstijl van Piet Mondriaan. Naast producten van exposanten die op de beurs staan, wordt een klein gedeelte gevuld met producten die Bronwasser zelf kiest. ‘Maar het geheel is geen voorbeeld van Dutch Design’, benadrukt hij. Bronwasser is industrieel designer met een breed portfolio Zijn werk varieert van bestek en serviezen tot grote producten als meubels en een bad.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten