Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nederlandse voorjaarsbeurzen verschuiven datum

Vanwege de verlengde lockdown zijn de data van verschillende beurzen een eindje naar achteren geschoven. De voorjaarseditie van ShowUP wordt volledig geschrapt en vervalt.
 


De voorjaarseditie van ShowUP gaat niet door. Eerder was de beurs van begin januari al doorgeschoven naar medio maart, maar de verlengde lockdown en de onzekerheden die gepaard gaan met de voortwoekerende coronapandemie gooien roet in het eten. Daarom is de voorjaarseditie van de beurs geschrapt en wordt nu het vizier gericht op de najaarseditie die op 5 en 6 september zal plaatsvinden.

Gelijke beursdata in Nieuwegein en Beusichem
Ook de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie, voorjaarsvakdagen genoemd, gaan niet door op de oorspronkelijke data. Van verschillende dagen in februari is het nu verplaatst naar 15, 16 en 21 t/m 23 maart. Meubelhart Beusichem sluit zich hier volledig bij aan en houdt op precies dezelfde dagen beurs in Beusichem. Wellicht dat ook zondag 21 maart een beursdag wordt.

Geen nieuwe datum voor ETC
Ook de voorjaarsbeurs in het ETC Design Center Europe in Culemborg gaat niet door. De twee dagen zouden onder de naam ETC Design Experience op 8 en 9 februari worden gehouden, maar deze dagen vervallen. 'Een nieuwe datum is er nog niet, daar zijn de huidige tijden te onzeker voor', zo laat het centrum weten. Het centrum zegt  'haar focus wat meer te verleggen naar online' om 'bezoekers en interieurleifhebbers' op de hoogte te houden

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten