Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Niet treuren vanwege ontbreken op WK voetbal

Omdat Nederland niet meedoet met het komende WK voetbal wordt er door bedrijven niet op ingesprongen met bijpassende reclame. De webshop Home24 doet dat wel.

We merken nauwelijks wat van het naderende WK voetbal omdat Nederland niet meedoet. Geinige reclame, leuke acties en langzaam oplopende voetbalkoorts zijn volledig afwezig. Je ergens lekker nestelen voor de tv of een groot scherm in de buitenlucht? Het zit er dit keer niet in. Het wordt een beetje verveeld bankhangen in de hoop dat er misschien nog eens een leuke wedstrijd voorbij komt.

De webhop Home24 doet een poging om het humeur een beetje op te peppen door op de homepage te melden: Laat dat WK lekker zitten.....in je nieuwe woonkamer!
Home24 hoopt dat je bij hen wat bestelt, bijvoorbeeld een bank, en dat je dan die sores over het WK vergeet. De webwinkel geeft als por in de rug 15% korting. Leuk, maar dat is gewoon de opruimingskorting die ze normaal waarschijnlijk ook wel zouden geven. Bovendien, Home24 komt oorspronkelijk uit Duitsland, en tja... dan zit het toch wat minder lekker.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten