Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuw hoofdkantoor voor interieurmerk Zuiver

Zuiver heeft een nieuw hoofdkantoor in Westzaan op korte afstand van het oude pand. Een onstuimige groei maakte verhuizing noodzakelijk.

Het nieuwe bedrijfspand staat op bijna letterlijk steenworp afstand van het oude, maar is stukken groter. Verdeeld over vier verdiepingen bevat het pand verschillende showrooms,, ontwerpstudio’s, een fotostudio, een bedrijfsrestaurant, sportruimte en een magazijn. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee een derde van de eigen energiebehoefte wordt opgewekt. In de nabije toekomst zal dit 100% zijn, zo stelt het bedrijf.

Trendsetter
Zuiver is leverancier van meubelen, verlichting, karpetten en woonaccessoires die in eigen beheer worden ontworpen, vaak met een bepaalde 'Zuiver-twist': trendy, origineel, 'jong' en betaalbaar. Het merk is voor veel andere bedrijven een inspiratiebron en wordt veel gekopieerd.

Sterke groei
Zuiver heeft zich vanaf het begin in 1998 als merk gepresenteerd en kent een continue groei. 'De totale omzet is in amper 10 jaar tijd vertienvoudigd en onze producten worden vandaag de dag in meer dan 70 landen verkocht', aldus creatief directeur Caroline van Velze. In 2104 werd een tweede merk Dutchbone gelanceerd.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten