Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe beurs Dutch Design Dock start bescheiden

De nieuwe beurs Dutch Design Dock bestaat uit dertien leveranciers van A-merken. De beurs wordt gehouden in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het ligt in de bedoeling om verder te groeien.

Dutch Design Dock (officieel dutch design dock) is de opvolger van de beurs die in 2016 en 2015 werd gehouden in The Wall, het aan de A2 bij Utrecht gelegen koop- en belevingscentrum annex geluidsscherm. Deelnemers zijn Pode, Leolux, Label, Jori, Pastoe, Castelijn, Qliv en Loof (meubelen), Kendix/de ploeg en JAB (stoffen), Millenerpoort en Desso (tapijt) en Tuttobene (agentschap voor diverse Nederlandse designers). Mogelijkerwijs komen er nog nieuwe namen bij.

Gericht op groei
Omdat pas laat is besloten tot de beurs, is de start bescheiden van omvang, zo zegt Hendrik-Jan Evers van Euretco. Deze retailorganisatie organiseert de beurs. ‘Maar het ligt in de bedoeling om verder te groeien.’

Twee parallelle beurzen
De beurs vindt plaats in Nieuwegein in de Beursfabriek, voorheen bekend als de Home Boxx. De Beursfabriek ligt achter de Woonindustrie, vroeger bekend als het Home Trade Center. Hoewel Dutch Design Dock zich presenteert als beurs met ‘een exclusief karakter door deelname van uitsluitend geselecteerde A-merken’, is in principe iedereen welkom, zo laat Evers weten.
Dat kan vrij makkelijk omdat de Beursfabriek en de Woonindustrie weliswaar verschillende gebouwen zijn, maar onderling met elkaar zijn verbonden. Het kan ook omdat Dutch Design Dock wordt gehouden op 11 en 12 september, de beurs in de Woonindustrie (gericht op het middensegment) van 10 t/m 13 september.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten