Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe beurs: Vakbeurs Slapen

Op 2 en 3 september wordt in Baarn de Vakbeurs Slapen gehouden, een initiatief van leverancier Haarhuis & Jansen. Opmerkelijk: op steenworp afstand is tegelijkertijd het evenement Hollandsch Slapen.

Haarhuis & Jansen zijn verdeler van de beddenmerken Viking  en Hypnos Beds en het bedtextielmerk Dauny. Zij wilden graag meedoen met beurs/huisshow Hollandsch Slapen, maar dat lukte niet. Daarop vond Haarhuis & Jansen een geschikte locatie naast Kasteel Groeneveld in Baarn waar op 2, 3 en 4 september Hollandsch Slapen wordt gehouden. De locatie is Bomencentrum Nederland dat is gevestigd op een aanpalend perceel. Hierop staan een tweetal gebouwen waar evenementen worden gehouden en een daarvan is gehuurd voor de nieuwe Vakbeurs Slapen die op 2 en 3 september zal worden gehouden.

Deelnemers
Bedrijven die, naast Haarhuis & Jansen, al toegezegd hebben zijn: Ultima, Van Cadsand Beds, Boxspring Design, Puur boxspring, Steel & Stockings en Van Os Slaapkamers. Volgens Jeroen Haarhuis zijn er al meer kandidaten, maar wil hij de namen pas prijsgeven als er duidelijkheid is over het mogen plaatsen van tenten op het terrein omdat de beschikbare 'vaste' ruimte al is volgeboekt.
Er wordt een website opgetuigd (www.vakbeursslapen.nl) die binnenkort de lucht in zal gaan. Telefonisch is Haarhuis & Jansen bereikbaar op 0546 – 433 701.

Site is inmiddels online: www.vakbeursslapen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten