Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe, compacte beurs voor woonaccessoires: showUP

Op 3 en 4 februari wordt in Amsterdam de eerste editie van showUP gehouden. Het is een kleinschalige beurs voor woonaccessoires.

De compacte beurs wordt gecommuniceerd als ‘fris en eigentijds event voor woonaccessoires en cadeaus’ en een ‘inspirerend platform voor woonprofessionals’. Er zullen zo’n 25 deelnemers aanwezig zijn. Daan van Trigt van HPR, de organisator van de beurs, karakteriseert de beurs als een pilot. Met andere woorden: het wordt uittesten hoe deze manier van presenteren ontvangen zal worden. Volgens Van Trigt wordt het ‘een sfeervolle presentatie’. Bedoeling is dat de beurs verder groeit en voor de tweede editie zijn 25 en 26 augustus reeds vastgelegd.

Toekomstige uitbreiding
De beurs is voortgekomen uit vragen uit de markt, zo verzekert Van Trigt. In het voortraject naar de beurs werd dan ook enthousiast gereageerd, maar bij de realisering werd een stapje teruggedaan en haakten potentiële deelnemers af. Daarom wordt nu bewust gesproken van een pilot. Voor de volgende editie wordt gedacht aan uitbreiding met bijvoorbeeld kleinmeubelen. Ook is het de bedoeling om zaken toe te voegen zoals workshops.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten