Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe conceptstore: Kauf Dich Glücklich

Morgen opent in Amsterdam de concept store Kauf Dich Glücklich. De winkel biedt een mix van interieurdesign, cosmetica en mode in Scandinavische stijl.



Kauf Dich Glücklich is een Duitse keten die een mengeling verkoopt van interieurartikelen, cosmetica en mode. Het interieur van de nieuwe winkel in Amsterdam moet een ‘feel good’-sfeer uitstralen, met een op Scandinavisch design geïnspireerde interieur en een portie humor, zo laat het bedrijf weten. Bekende interieurmerken die het bedrijf verkoopt zijn House Doctor, Bloomingville, Ferm, Hay en Broste Kopenhagen. De keten heeft ook een eigen label en verkoopt ook via de eigen webshop.

Meerdere vestigingen
Kauf Dich Glücklich is opgericht in 2002 in de Berlijnse hipsterwijk Prenzlauer Berg en was aanvankelijk een combinatie van een wafel- en ijssalon met vintage meubelen. In de loop der jaren groeide het uit tot een winkelconcept waar mode, sieraden en woonaccessoires samenkomen. Sommige hebben ook een café erbij. Verspreid over een aantal grote steden zijn er nu 19 winkels en een in Wenen. De vestiging in Amsterdam is de eerste in een niet-Duitstalig land. Mogelijkerwijs komt er ook een winkel in Antwerpen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten