Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe directeur voor Meubelbeurs Brussel

Lieven van den Heede is de nieuwe directeur  van de Meubelbeurs Brussel. Hij was al werkzaam bij de Meubelbeurs als rechterhand van Els van Pelt, de vertrekkende directeur.

Lieven van den Heede (38) werkt sinds 2006 bij de Meubelbeurs Brussel en is de opvolger van Els van Pelt die de functie op ad interim basis vervulde. Van den Heede ‘biedt de Meubelbeurs Brussel nieuwe perspectieven om nog verder door te groeien als Europees commercieel platform voor de meubelbranche’, aldus een persbericht. De nieuwe directeur begon als assistent marketing bij de Meubelbeurs Brussel en hoewel zijn rol in de loop der jaren belangrijker werd, bleef hij de man op de achtergrond als rechterhand van directeur Elst van Pelt. Zij gaf vooral de laatste tien jaar een stevige impuls aan de beurs die zich onder haar leiding ontwikkelde tot een stabiele factor in beurzenland.

Historie
Na haar vertrek in november 2013 ging zij met pensioen, maar kwam in april 2014 weer terug als directeur a.i. nadat de nieuwe directeur Jean Mentens na een paar maanden opstapte. Els van Pelt zal op de achtergrond Van Heeden begeleiden. Voor zijn komst naar de Meubelbeurs Brussel werkte hij in de zakelijke dienstverlening. Van Heeden heeft een bachelor Architectuur en een master in de Historische Wetenschappen. Hij spreekt vijf talen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten