Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe directeur DGN retail

Gertjo Janssen wordt per 1 januari 2015 directeur van DGN retail waaronder de winkelformules Hubo, Multimate en Fixet vallen. DGN werd recentelijk overgenomen door Retail organisatie Euretco.

DGN retail telt momenteel 230 vestigingen, verdeeld onder de formules Hubo, Ultimate en Fixet. Deze laatste formule wordt opgeheven en vestigingen worden omgebouwd tot Hubo of Multimate, zo werd twee weken geleden aangekondigd bij de bekendmaking van de overname door Euretco. Janssen heeft veel ervaring in het samenwerken met zelfstandig ondernemers in de doe-het-zelf branche en is momenteel algemeen directeur van Nicovij dat de winkelformules Enorm en Profnorm.

Ervaring
Nicovij behartigt de gemeenschappelijke belangen van bij de organisatie aangesloten ijzerwarenzaken en groothandelsondernemingen. Enorm is een landelijke doe-het-zelf keten in gereedschap, techniek en veiligheid en Profnorm is een landelijk netwerk van groothandels voor de bouw, industrie en bedrijfsmatige gebruikers. Voor Janssen in dienst trad bij Nicovij was hij werkzaam Bike Totaal, een kweten van fietswinkels.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten